Ska alla få vara med på julbordet i år? -EnviLoop erbjuder drifttjänster

Inom EnviLoop finns ett flertal personer med gedigen erfarenhet av arbetet som drifttekniker på förbränningsanläggningar. Följaktligen kan vi hjälpa till eller ”ta över” era anläggningar vid behov. Vi ställer upp på kort varsel vid sjukdom, underbemanning, när någon ska vara ledig eller när ni roar er på en kickoff eller julbord. EnviLoop kan samtidigt, eller vid ett annat tillfälle, även hjälpa till med att trimma anläggningars förbränning och genom detta uppnå bättre emissionsvärden och en högre verkningsgrad.

Våra erfarenheter

Flera av våra konsulter har ett förflutet som drifttekniker på stora som små värme- och kraftvärmeverk och vi har idag erfarenhet och kompetens inom det mesta som kan tänkas hända på en förbränningsanläggning. Vi behärskar allt från bränsleinmatning till emissionsuppföljning. Vi kan exempelvis hjälpa er med att hantera bränsle med lastmaskin, rensa och underhålla bränsleinmatningar, styra förbränningsprocessen via styrsystem, genomföra rondering, underhålla reningsutrustning och genomföra provtagning av aska, bränsle och kondensat.

Eftersom vi har införskaffat våra praktiska kunskaper på olika förbränningsanläggningar runt om i landet har vi en samlad erfarenhet av flera olika typer av bränsleinmatningar, pannor och reningsutrustningar. Detta i kombination med våra övriga konsulterfarenheter innebär att vi har kompetensen att kunna erbjuda helhetslösningar för våra kunders anläggningar i form av:

  • Arbetsledning

  • Driftledning

  • Drift av anläggning

  • Jour och beredskap

Med EnviLoop som inhyrd driftpersonal kan ni även utnyttja möjligheten att få tips och hjälp inom andra områden som våra konsulter behärskar, ex. förbränningstekniska frågor, mätning och uppföljning av emissioner, samt lagefterlevnad. Vi ser även goda möjligheter att kombinera våra drifttjänster med utbildning där vi tillsammans kan upprätta en plan för kompetensutveckling av er personal.

Kontakta gärna Urban Eklund för vidare diskussion, 021-10 56 41.