Höstkampanj på Fluegas!

FlueGas är ett program för beräkningar på pannor, rökgaser, rökgaskondenseringar och emissioner. FlueGas är ett optimalt program för dig som arbetar som driftpersonal, energiingenjör, leverantör av utrustning till förbränningsanläggningar eller ackrediterad mätkonsult och som vill kunna beräkna hur förbränningen kan optimeras för olika typer av bränslen etc.

Funktioner i FlueGas

Nedan följer några exempel på programmets funktioner:

  • Upp till sex bränslen kan användas och mixas i ett och samma projekt.
  • Alla förekommande emissioner kan beräknas och omvandlas mellan olika enheter, t.ex NO, NO2, NOx, SO2, stoft, CO, TOC, HCl, HF, NH3 mfl.
  • Naturligtvis kan pann- och anläggningsverkningsgrader beräknas med möjligheter att ställa strålningsförluster, askförluster, rökgaskondensering, uppfuktning mm. Likaså ger FlueGas möjlighet att växla mellan indirekt bestämning av verkningsgrad och direkt bestämning.

Läs gärna mer om FlueGas på vår hemsida.

Enligt oss borde programmet vara det självklara verktyget inom branschen och användas i mycket större utsträckning. Det vill vi uppmuntra genom att erbjuda er ett kanonpris på programmet under förutsättning att ni samtidigt tecknar ett supportavtal. I supportavtalet kommer det att ingå fri telefon/mailsupport samt kraftfullt rabatterade uppdateringar då programmet moderniseras för att bli ännu lättare att använda samtidigt som det får flera användningsområden.

Kampanjpriser

FlueGas, pris för 1 användarlicens 1250 SEK
Supportavtal 90 SEK/månad och användare

 

Samtliga priser är exklusive moms.

Villkor för supportavtal

  • Fakturering sker i förskott årsvis per den 1/1 respektive år med betalningsvillkor 30 dagar netto från fakturadatum.
  • Uppräkning av priset sker enligt KPI per år.
  • För leveransen gäller ABK 09 med de ändringar/tillägg som framgår av bilaga 1, ”Allmänna försäljningsvillkor”.

Avtalstid för supportavtal

Avtalet löper på kalenderår och förlängs automatiskt med 12 månader om ingen skriftlig uppsägning inkommit senast den 1/11 respektive år.