Välkommen på jubileum!

Den 10 september firar vi att EnviLoop fyller 15 år. Vi startar kl.10.00 med flera intressanta föredrag som blandas med lunch och tårtfrossa J! Därefter besöker vi Västerås Flygmuseum med chans att prova på olika flygsimulatorer, innan dagen avslutas med en välsmakande middag. Jubileumet hålls på vårt kontor på Divisionsgatan 12 i Västerås (vägbeskrivning) som är en före detta kasern på den gamla flygbasen, så dagen blir är ett ypperligt tillfälle att inhämta intressant fakta samtidigt som ni får en inblick i svensk flyghistoria. Men framförallt blir det ett tillfälle för att umgås, nätverka och fira tillsammans med trevlig och likasinnade människor.

Jubileumsprogram

Kl. 10.00-11.30 Möt Peter Lilja, VD Degerfors Energi AB och Gustav Jansson, VD AKJ Energiteknik AB i en diskussion kring samarbetsformen "partnering" som tillämpas vid uppförandet av en ny fastbränslepanna i Degerfors. EnviLoops Håkan Fjäder och Urban Eklund ger sin syn på arbetssättet som deltagare i projektgruppen.

Kl. 11.30 -12.30 Lunch

Kl. 12.30-14.00 EnviLoops Veronica Blomster redogör för befintliga och kommande krav på vattenkvalitet, såväl avloppsvatten som processvatten. Per Axelsson från Axon Miljöteknik AB demonstrerar hur  torvfilter kan användas för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt rena vatten från olja och tungmetaller utan tillsats av kemikalier.

Kl. 14.00 -14.30 Tårtfrossa!

Kl. 14.30-16.00 Alf Karlsson och Erik Johansson presenterar EnviLoops nya systemlösningar DriftDagboken 2.0 och CombiLab Report Readings, samt nyheter i CombiLab 8.

Kl.16.00-18.00 Besök på Västerås flygmuseum.

19.00 Middag med tävlingsinslag och fina priser.

Hjärtligt välkommen att anmäla din närvaro senast den 15 augusti till sofia.ericson@enviloop.se.

Vårt jubileum är kostnadsfritt så "först till kvarn" gäller!